Billiga flyg till Lissabon

Aviondo hjälper dig att på ett snabbt och enkelt sätt hitta billiga flyg till Lissabon i Portugal. Vi jämför resebyråernas priser för att ge dig den bästa flygbiljetten till lägsta pris.

Flyg 1

Lissabon är den färgstarka staden vid havet som har något för alla.

Förutom pittoresk arkitektur med labyrintliknande gator som sträcker sig upp och ned längs kullarna, erbjuder staden allt från strandhäng, surf, och shopping till kultur, god mat och tempofyllt uteliv. Tack vare den bergiga terrängen finns här fullt med vackra utsiktsplatser att stanna till vid och hämta andan efter en tuff dags promenad. Har du glömt gympaskorna hemma är det klart bästa sättet att ta sig fram med de charmiga spårvagnarna eller bergbanorna. Det perfekta avslutet på en dag är på någon av stadens alla takterrasser med ett glas caipirinha eller en kopp galao i handen och se solen gå ned i havet.

Om Lissabon

Lissabon är huvudstaden i Portugal och ligger på landets västkust. Drygt 500 000 människor bor i staden, som gör den till den största staden i Portugal. Lissabon är ett populärt resmål och perfekt för en weekendresa. Belémtornet, Jerónimos Monastery, Alfama och São Jorge Castle är populära sevärdheter i Lissabon.
Resa hit: Närliggande flygplats är Humberto Delgado (LIS). Delta Air Lines flyger mellan Washington och Lissabon via New York.
Lokal tid: Torsdag 05:45
Språk: Portugisiska
Valuta: Euro
Sök flyg till Lissabon